11.11.08

Erilainen muori?


Neandertalilaisten jälkeläiseltä saadun haasteen vuoksi paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi (5) ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Minäkö outo?
  1. Olen melkoinen erakko. Normiviikolla näen kuuden kissani lisäksi usein vain pomon arkena ja vanhempani viikonloppuna sekä ehkä ystävättäreni joka asuu Jyväskylässä sädesairaalan lähellä nyt kun Kissamaukin asustelee Vaasassa. En ilmeisesti ollut paikalla kun sosiaalisuutta oli jaossa? Tähän rajoittuneeseen sosiaalisuuteen kuuluu toisena puolena se, että muodostan kestäviä ja antoisia ystävyyssuhteita ihmisiin, joita valitettavasti näen aika harvoin. Ja pidän kissoista enemmän kuin ihmisistä.
  2. En ole koskaan pitkästynyt. Saatan olla laiska ja tekemättä mitään, mutta omakotiasumisessa on se ominaisuus että aina kun jaksaa ON jotakin tekemistä ja kaikki minkä viitsii tehdä on "kotiinpäin". Enemmän pitäisi jaksaa.
  3. Ajan aina autolla mieluummin hitaan maisemareitin kuin nopeamman, missä on vähemmän katseltavaa.
  4. Haluan herätä aamulla hyvissä ajoin (klo 6) ennen töihinlähtöä (klo 7.45) että kerkeän rauhassa juoda kahvia ja katsoa aamuteeveetä.
  5. Olen ilmeisesti korostuneen oikeudenmukainen (joku aivoalue yliaktiivinen?) kun jaksan aina ärsyyntyä ja pöyristyä, jos jotakin epäreilusti kohdellaan. Ihmisiä, eläimiä tai maapalloa.


Olipa vaikea... Mielestäni en ole kovin kummallinen...
Kuka vaan saa napata haasteen, ilmoita täällä missä vastaukset voi lukea tai voit vaikka vastatakin kommenteissani.