12.11.08

PorkkanaMafia jatkaa aktivoitumistaan, myös Jyväskylässä


Jyväskylän PorkkanaMafian alajaostolle kuuluu näköjään seuraavaa (ubiq laittoi meiliä):
JaPa ry on lähtenyt mukaan, mikä on hienoa kun tavoitteet ovat yhteneväiset ja heillä on jo aiempaa kokemusta kolmannen sektorin toiminnasta seudulla. Kyseessä on jyväskyläläinen asukasyhdistysten perustama kestävää kehitystä edistävä yhdistys. Tavoitteena on saada kestävä elämäntapa osaksi asukkaiden arkipäivää.

"Toimintaamme kuuluu muun muassa erilaisten asukaslähtöisten kestävään kehitykseen liittyvien projektien ja tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alueen asukasyhdistysten ja Jyväskylän kaupungin kanssa.

Yhdistyksen nimessä oleva ”Paikallisagenda” tarkoittaa paikallistason kestävän kehityksen toimintaohjelmaa. Agendatoiminnallemme on myönnetty Jyväskylän kaupunginhallituksen valtuutus." lainaus Japa ry:n sivuilta.

Seuraava PorkkanaMafian Jkylä-miitti suunnitteilla (vielä alustavasti) 2.12.2008,uusi päivä 3.12.2008 klo 18 Sohwi.
Lisäinfoa Jyppilän Porganoiden Ningissä.
Siis kehotus, mene heti liittymään ja osallistu kuluttajamobbaajien iloiseen ja vastuuntuntoiseen joukkoon. Mottomme: "Yksittäinen kuluttaja on voimaton, mutta ryhmä voi jo neuvotella. Porkkanamafialainen on se, joka vannoo käyvänsä siinä kaupassa, joka ei tuhoa maapalloamme." FB-ryhmässä tänään 5907 jäsentä.

Jaikussa Mokan Roope ilmoitti että PorkkanaMafian valtakunnallista toimintapäivää touhutaan joulukuulle:
Kaksi erittäin onnistunutta ilmastonsuojelurahankeräysiskua takana. Perjantaina speksataan verkkoa. Jo joulukuussa kansallinen tempaus? (via Blog)

PorkkanaMafia kolmessa minuutissa:Missasin 3.12. miitin, mutta sen aikaansaannokset on rapottu täällä.