13.10.09

Infinite loop, FB-Twitter-Blogger-FB-TwitterTiedän että siellä on muutamia, jotka ihmettelevät että mitä siellä Feisbuukissa ja Twitterissä oikein tehdään, miltä siellä näyttää.

Ennen niin vilkas keskustelu blogien kommenttilaatikoista on siirtynyt Feseen, eikä pelkästään minulla vaan moni muu bloggaaja sanoo samaa. Tosin juuri nyt virrassani ei ole muuta kuin että Tare tykkää yhdestä videosta.

Facebook | Christoph Ryderern julkaisemat videot: Anti-Depressions-Video _ Nauruterapiahetki! :D [via Sanna]
  • Facebookista en viitsinyt ottaa kuvakaappausta kavereiden virrasta vaan omastani (koska en missään nimessä halua uhmata kavereideni yksityisyysasetuksia).
  • Twitterissä sen sijaan, joka ei ole muutenkaan oletusarvoisesti mikään walled garden vaan ihan julkinen, otin vaan rohkeesti hetkellisen näkymän overviewistani. Näkymä on twitteristä, moni kylläkin käyttää twitteriä muiden sovellusten kautta, esim. Tweetdeck on mukava käyttöliittymä.
Tuosta näkee vähän osviittaa miten erilaiset nämä kaksi suosittua palvelua on ja miten erilailla niitä käytän:
  • Feisbuukissa mulla on n. 100 kontaktia (enimmäkseen suomalaisia), ja seuraan kaikki heidän löpinänsä tarkasti, luen ja kommentoin ja "tykkään" ahkerasti. Laittelen linkkejä tai statuksia vähän samaan tyyliin kuin kahvipöytäkeskusteluun tuodaan uusia aiheita.
  • Twitterissä kontakteja on n. 2100 joten annan surutta mennä paljon ohi päivän mittaan, ei ole tarkoituskaan seurata kovin tarkasti. Kontakteista iso osa on englanninkielisiä, laittelen linkkejä ja retwiittailen (RT) jos jotakin mielenkiintoista ilmenee siellä tai muualla.
Yllä päivän sosiaalisen median annostus "for dummies", joita vähän saattaa ihmetyttää ja epäilyttää että kannattaako sinne sossumeediaan yleensäkään liittyä. Niin, ja minut saa sitten rohkeasti täpätä kaveriksi vaikka kummassakin :)

P.S. Tämä päivä oli duunissa varsin onnistunut. Parivaljakkomme, pomo ja minä, saimme yhteistyökumppanilta palautettakin ja koska pomoni on mainio esimies, hän välitti sen minullekin:
"Te olette parhaita!!!!! :)Kiitos ja iso käsi! Jatkakaa samaan malliin. Tää paivä lähti nimittäin juuri NIIN uuteen nousuun :)"
Kotijoukkoihin päästyäni vietin rentoa iltapäivää telkun ja itsetehdyn kasviskeiton äärellä. Kahvitkin join oikein tsipaniekkojen kanssa ja samalla katsoin Stephen Fryn Amerikan matkaa.
@stephenfry on suosittu twitterissäkin, 829,361 followers