15.11.09

Sunnuntaiklassikko, Winter Light
Linda Ronstadtin oma versio Winter Light -laulusta [end credit song, The Secret Garden -elokuva 1993] on kuulas ja kaunis.
Tämä on loistelias esimerkki Lindasta myos singer-songwriterina (sävellys perustuu lähteiden mukaan kahteen Zbigniew Preisnerin teemaan kyseistä elokuvaa varten, kreditit "Winter Light" - Eric Kaz, Linda Ronstadt, Zbigniew Antoni Preisner).

Minulla on tämä Misty Morning -kokoomalevyllä (1995), josta olen joskus maksanut peräti 129,90 markkaa. Mikä on sinänsä merkillepantavaa, sillä CD-kokoelmani on todella pieni.


Muiden klassikot.

P.S Sivupalkissa Viikon piisi: Electric Light Orchestra, Turn to stone.

P.S2 Tämän Sunnuntaiklassikoiden soittelunkin aloittanut henkilö on pannut taas tuulemaan How to survive november -teemalla. Parallel Lines -blogin Lepiksen alullepanema Marraskuun Selätys -taideblogi
- siellä oli eilen lauantaina 14.11.2009 klo 15 juhlavat avajaiset ja suuri yleisösuosio. Hienoja töitä! Taiteellista porukkaa tämä virtuaalinen kuvataidekollektiivi.

Minä en kerennyt ryhmätöihin mukaan, mutta tein ihan itsekseni tänään aiheeseen liittyen samantyyppisen palakollaasin eli kun haasteena oli alkujaan "Etsi tänään luonnosta yksi marraskuinen väri, joka tällä hetkellä miellyttää silmääsi ja jatka omalla taiteellisella tyylilläsi tuota teosta". Tämmöistä sain aikaan.-Klikkaa kuvat suuremmaksi-