25.6.10

Neidot ja juhannuksen taika

" Ajattele mielitiettyäsi samalla kun nielaiset neliapilan, niin rakkautesi saa vastakaikua", toteutetaan jos löytyy lehti. Jos löytyy kasvis - niin pitää etsiä vielä se mieskin.
Petu vuonna 2005 Tiede-lehden foorumilla
Juhannustaika:
"Perse palijaana päin halakopinua!
Kotinurkilla pohojanmaalla, kun nuori neito halusi tietää, onko hänen tuleva miehensä poikamies vaiko leskimies tahi eronnut, niin hänen oli juhannussaunasta "lähettävä palijain persein takaperin kävelemään halakopinua kohti". Hän ei saanut katsoa taaksepäin olkansa yli.
Se "halako, joka perseeseen pökkäsi", oli tarkastettava. Jos se oli halakastu, niin tuleva sulho oli leskimies tai eronnut, mutta jos se oli pyöreä, niin sulho olisi poikamies
."

Georg Otsin ja Saarenmaan valssin tahdissa Kissamau startannee tänään juuri leimatun Veli Hopean ja suuntaa sen keulan kohti Keskistä-Suomea ja tulee seurakseni juhannuksen viettoon.

Taikojen teon ohella saatammepa jopa pulahtaa Päijänteen armaisiin (ja kalseisiin) aaltoihin keskikesän juhlan kunniaksi. Juhannussaunomisessakin on tarjolla useampikin vaihtoehto, järvellä ja ilman. Halkopinojakin on kummassakin paikassa, että kyllä siitä mahdollisesta sulhostakin halutessa selvyys saadaan.

Jää arvailujen varaan ilmaantuuko kesken mittumaarinvieton reaaliaikaista raportointia, sekin on mahdollista. Jos ei malta odottaa voi palata viimekesäiseen juhannukseen, jota vietettiin villasukat jalassa.
Posted by Picasa

Ja jos joskus päästään taas parisuhteen alkuun, niin voi vielä kerrata kulmakivet:
Lähde: IS ja Haisaappaat elämänhallintakonsernin ihmissuhde klinikka