29.8.10

Nobody's reading - Sosiaalinen media ei nimestään huolimatta ole kovin sosiaalista, kaikki kirjoittavat tai suoltavat muuta omaa sisältöä, harva lukee tai katsoo mitä muut ovat tehneet tai sanoneet.

Facebookissa uusi profiilifoto, weppikamerakuvaa. Täppää minut kaveriksi. Tosin olen kyllä menossa Diasporaan...


Social media fail: Everybody's typing, nobody's reading

Sosiaalinen media ei nimestään huolimatta ole kovin sosiaalista, kaikki kirjoittavat tai suoltavat muuta omaa sisältöä, harva lukee tai katsoo mitä muut ovat tehneet tai sanoneet. Tämän näkee esim. kommentoimattomuudesta ja automatisoitujen palvelujen haudattujen linkkien katkeamattomasta syötevirrasta esim. Friendfeedissä.

Ainoastaan Twitter- ja Facebook-tuttujen kanssa saattaa saada aikaiseksi keskustelua tai "likettämistä", myös GReaderissä linkatut jutut saavat vastakaikua.

Tämä siis yleisenä havaintona. Joissakin blogeissa voi olla vilkastakin sananvaihtoa, mutta yleensä aiheista, joilla taas minulle ei ole kamalasti mielenkiintoarvoa. ;)


EDIT: tästä postauksesta lähti liikkeelle suuri blogi- ja profiilipäivitys. Uusin mm. yläbannerin (joka ei ole muuttunut vuosiin), uusin pohjaa muutenkin ja sain käyttöön Bloggerin uusia ominaisuuksia, joita edellinen pohja ei jostakin syystä näyttänyt sekä vaihdoin avatareja yleisimmin käyttämissäni seurustelualustoissa kuten Twitter, FB, Blogger, Qaiku,Google ja WP.