13.10.10

Hmph, käreäksi vetää vaikka vielä satunnainen hymy nousee huulille ;D

Maailman luonnonsäätiö WWF varoittaa Living Planet -raportissa, että nykymenolla luonnonvarat riittävät vuoteen 2030. Sen jälkeen on ihmiskunnan tarpeiden tyydyttämiseen on löydettävä toinen maapallo. Vuonna 2007 maan 6,8 miljardia ihmistä kulutti yli puolet siitä, mitä kestävä kehitys ja maapallon sietokyky kestävät- Yhdysvaltain ja Yhdistyneiden Arabiemiraattien kulutuksella maapalloja tarvittaisiin neljä ja puoli.Toinen maapallo tarvittaisiin yksistään hiilidioksidipäästöjen käsittelyyn. Raportin mukaan 71 valtiota on kuluttamassa loppuun makean veden varansa huolestuttavalla vauhdilla." 
Suomalainen kuluttaa 12. eniten.

Vaikka eilisen jymyuutisen perusteella ulkoavaruuden asukkaiden piti tulla näyttäytymään tuntien ajaksi maan ihmisille tänään, 13. lokakuuta 2010. Eipä ole näkynyt, mutta voi johtua siitä ettei Jyväskylä ole mikään miljoonakaupunki.Eikä kai näin sotaisalle ja ahneelle sakille, jolle maapallo ei riitä, kannatakaan ilmaista itseään. Käyvät pian päälle.


Eilen ilmeni myös että aurinkomyrskyjäkin voi tulla tällä viikolla.


Eilinen Kakkosen homoilta on innoittanut kansaa eroamaan kirkosta ennätystahtiin, yli tuhannen raja on rikottu päivällä. Minähän olen eronnut kirkosta jo vuosia sitten.
RT @eroakirkosta.fi teki kaikkien aikojen ennätyksen: 2633 eroa yhdessä vuorokaudessa!! #homoilta #yle #eroakirkosta

Kuten huomaatte juttuni alkavat käydä käreäksi, 52-vuoden rajapyykki lähenee...

"Over 52? Then you're probably grumpy | MNN" (
http://bit.ly/as4fkj
-Still a few months of cheerfulness but I can feel it coming, haha ;D
While infants laughed up to 300 times a day, that figure had fallen to an average of six laughs by teenage years and only 2.5 daily chuckles for those over 60, the survey for cable TV channel Dave found.
Men were also found to be grumpier than women.