15.3.07

Onko vika Sonerassa?

Tietoliikenneongelmia himassa. Eilen alkoi. Pääsen linjoille vain minuutiksi kerrallaan. Onko vika Sonerassa? Soitin äsken asiakaspalveluun, jonotusaika 7 minuuttia. Olimme neidin kanssa yksimielisiä että koneeni yrittää kokoajan päästä verkkoon ja pääseekin hetkittäin mutta tippuu sitten pelistä.

Täytyypä mennä ostamaan töiden jälkeen uusi ADSL-boksi ja jos ongelma ei korjaannu tehdä kuten lupasin eli soittaa uusi, silloin jo tulikivenkatkuinen, puhelu Soneralle.

Ennenkuin kukaan wannabe-nörtti siellä lähtee neuvomaan minua - todetaan lisäinformaationa että sama ongelma on Soneran laajakaistan kanssa tullut eteen lukemattomia kertoja vuoden 2002 jälkeen ja aina se on korjaantunut kuukauden sisällä vaikka en ole tehnyt mitään, eli sama laitekombinaatio ja asennukset minun päässä on toiminut aivan hyvin. Useimmiten ongelmat ovat liittyneet siihen että Sonera nostaa verkossaan nopeuksia.

EDIT 15.3. klo 17.30: Tullessani kotiin töistä ongelma oli päivän mittaan korjaantunut itsestään = eli siis heti kun olin soittanut Soneralle.
No, hyvä kumminkin että rupesi taas toimimaan. Arvasin nimittäin tämän "elämänkokemuksen pohjalta" enkä siis ostanut mitään uutta ADSL-modeemiakaan ;D