12.5.07

Testailua


Tämä on testauslähetys. Suoritamme empiiristä tutkimusta rationalisoiko uusi tapa bloggaamista eli kokeilen postittaa suoraan blogiin Google Docs & Spreadsheetsista.
Lisätään mukaan kuvakin, vaikka se ei liity mitenkään mihinkään. Tai no, onhan siinä vähän kuin päre :D
Niin, tämä kuvahomma ei olekaan tähän tarkoitukseen mitenkään erityisen kätevä, kun se ei tee erillistä esikatselukuvaa ja linkitä automaattisesti täysikokoiseen. Hmmm, se ei ole hyvä ominaisuus ollenkaan. Taisi jäädä yhden testin asteelle tämä kokeilu..

  • Onko kätevämpää? Tuskin...Tekstin puolesta jees, kuvan puolesta nou.
  • Onnistuuko yleensä ollenkaan? Näkyykö mitään? Sen verran todettava kuvaruudun ulkopuolelta että ensin tämä meni n. pari viikkoa sitten Neulanreikäblogiini. Luulin ettei se mennyt minnekään - ennenkuin tänään sattumalta löysin sen uudestaan =D =D =D
  • Ohjeissa sanotaankin että Google arvaa mihin blogiin tämä on tarkoitettu käyttäjätunnuksen perusteella ja laittaa sen ensimmäiseen mahdolliseen paikkaan (joka on jälkikäteen mahdollista vaihtaa - kuten tässä tapauksessa). No, silloin multibloggaaja on kyllä Googlen arvauskyvyn varassa.
  • © Halo Efekti, erikoismerkit löytyy työkaluista. Työkaluja muutenkin enemmän.
  • Otsikko puuttuu. En keksinyt mitään keinoa sen lisäämiseksi postitusvaiheessa. Samoin tagit puuttuvat. Jälkikäteenhän ne voi lisätä, mutta se ei ainakaan käyttömukavuutta lisää
  • Oletusfontti on eri kuin blogin fontti (sen taisin tosin saada vaihdettua)