28.6.07

Auto kondiksessa, kohta toimii myös netti ;D


No niin, taas on Poloa remontteerautettu 532,70 eurolla tuossa muuramelaisella lähikorjaamolla. Laitettiin mm. uudet eljakset, etujarruletkut, kengät takajarruihin, korjattiin käsijarru, vaihdettiin pätkä pakoputkea, uusi iskari, uusi tööttö jne. Kissamaulle tiedoksi että Polossa on nykyisin taas Polon ääni, sehän muistutti enemmän Zetoria jo jonkun aikaa. Meillä on tämän yleensä varsin uskollisen sotaratsun kanssa ollut tällainen "pidä ja päästä" -politiikka. Jos matkanteko loppuu kokonaan, sitten vasta alkaa remontti.

Kirpaiseehan tuollainen hoito näillä palkoilla, mutta on täällä maaseudulla oma kosla melkein välttämättömyys. Tuntiveloitus 55,- euroa - se on siinä ja siinä saanko minä sitä edes joka päivä aikaiseksi nykyisessä duunissa provikkapalkalla (varsinkin näin loma-aikaan, kun asiakkaat ovat kesälaitumilla). Täytynee katsella olisiko silläkin rintamalla mahdollista saada aikaan muutosta syksyllä. Toisaalta täälläkin tienestit paranevat syksyn ja talven aikana...

Nyt rupeaa kyllästymispiste intternetoperaattori-Soneraan olemaan ajankohtainen himassa. Täytyy tuossa kesäloman aikaan vaihtaa verkkoa tässä ihan muutaman viikon sisällä. Harmi vain että mulla ei ole käytössä kaikkia niitä vaihtoehtoja mitä kaupunkilaisilla. Se on ainakin varma että huonompaan suuntaan ei voi mennä. Sonera on kyllä sellainen pohjanoteeraus että sen alle ei ilmeisesti pääse hevillä.

Eilen linjat ryppyilivät taas sekä kotona että töissä kun niillä oli ollut pieni "näpyttelyvirhe".

Toivottavasti saan lisättyä tähän illalla kuvankin. Kuvia olisi ihan hyvin varastossa, mutta tämä Sonera-merkkisen operaattorin "palveluntarjonta" pettää aina kun pitäisi ruveta verkkoon laittamaan, minulle soveliaana ajankohtana. Niiden toiminta on sitä luokkaa että Suomesta ei tule ikinä tietoyhteiskuntaa, jos se on tuollaisten tumpeloiden varassa.

Puhelintukeen en ole vieläkään kotoa (siis klo 16 jälkeen) päässyt, vaikka jonotettu on yhteensä ainakin 2 tuntia. Kerran pääsin kyllä töistä läpi keskustelemaan asiakaspalvelun kanssa, mutta mitään valmista ei syntynyt sen keskustelun pohjalta koska en ollut oikean koneen äärellä. Luonnollisesti ne epäilivät minut laitteitani - ja minä niiden.
EDIT: Kuvassa meidän Sepe.