30.10.07

Iltapuhde, kahvi, kissat ja sanomalehti
Iltapuhde sujui päivän paperista Keskaria lukien ja iltakahvia hörppien. Sen minkä kissojen lehden päällä makoilulta ja käveleskelemiseltä kykenee, välillä lukeminen jää junnaamaan johonkin pikku-uutiseen mitä kissa ei peitä. Kieltämättä se saattaa vääristää maailmankuvaa.

Mä en tilaisi enää paperilehteä, mutta toi tilaus tulee miehen toimesta...ja myöhemmin, rutattuna, sytyttäähän sillä sitten myös uuneja mitä meillä onkin 5 kpl.

Avainsanoja:
Avaruussää (eri juttu, en löytänyt Keskarin juttua verkkolehdestä)
Hairstore tuomittiin jättikorvauksiin työtuomioistuimessa

"Suomen suurin kampaamoalan ketju HairStore ja sen toimitusjohtaja Veikko Nenonen on tuomittu Vantaan käräjäoikeudessa työntekijöihin kohdistuneista rikoksista.

Toimitusjohtajalle lankesi 1 800 euron sakko muun muassa työsyrjinnästä, työturvallisuusrikoksesta ja työsopimuslakirikkomuksesta. HairStore tuomittiin työturvallisuusrikoksesta 30 000 euron yhteisösakkoon.", välittää KSML STT:n tiedotetta. Hesarin jutun kommentointi tuo lisävalaistusta kansalaismielipiteestä.

Niin, muuten saapas nyt sitten nähdä tuleeko tuohon suunniteltavaan Jyväskylän Eteläporttiin nyt sitten se Ikea, kun perustaja Kamprad oli sanonut että Suomeen niitä mahtuisi 6-8 kpl?

Niin juu, talvirenkaat on sitten tänään vaihdettu Poloon kun loppuviikolla on luvattu kylmenevää. Jyväskylä onkin selvinnyt ilman lunta ja jäätä näin pitkälle - kun sitä ei ole ollut vielä kertaakaan, vaikka etelässäkin on jo ollut liukasta, pohjoisesta puhumattakaan. Jokos teillä on viety suvikumit talliin?