23.11.07

Teoria kaikesta olevaisesta


Äh, unohduin lukemaan esimerkiksi näitä Surfer Dudesta kirjoitettuja juttuja liian pitkäksi aikaa, enkä nyt jaksa kirjoittaa enää mitään...

Surfer Dude on tämä kaveri, jonka teoria tuli julki tässä muutama aika takaperin. Aika vakuuttava nimi ainakin "Surfer Dude's Theory of Everything". Mikäs siinä, olihan Einsteinkin alussa tullimies. Jos/kun elokuva tulee DVD:lle, aion sen ehdottomasti katsoa.

Onneksi Surfer Dude ei ole syntynyt Suomessa, jos tuolla harrastuksella on kerran ollut noin kirkastava vaikutus ajatuskulkuun. Täällähän ei ole sellaisia maininkeja ja lämpimiä vesiä kuin lännenmailla. Olisi saattanut alkaa mököttämään ja ryyppäilemään täällä pohjanperukoilla. Nyt hän jakaa aikaansa surffailemalla Hawaijilla ja hiihdonopettajana Lake Tahoella. No, on hänellä kyllä fysiikan tohtorin tutkinto, mutta hän ei ole virassa missään yliopistossa. Näinköhän hän on Einsteinin seuraaja ja kykeni löytämään fysiikan sata vuotta jahdatun Graalin maljan, teorian kaikesta olevaisesta.
  1. Surfer Dude's Theory of Everything - The Movie - Telegraph

    "Hollywood is now chasing the "surfer dude," who last week electrified the scientific community with his theory of everything, so that his extraordinary story can be told in a movie."

  2. Is this the fabric of the universe? - Telegraph //E8, Universal Theory of Everything

    "The result of the E8 calculation, which contains all the information about E8 and its representations, is 60 gigabytes in size. This is enough to store 45 days of continuous music in MP3-format. If written out on paper, the answer would cover an area the Manhattan."

  3. Surfer dude stuns physicists with theory of everything - Telegraph

    "An impoverished surfer has drawn up a new theory of the universe, seen by some as the Holy Grail of physics, which has received rave reviews from scientists."