28.6.08

Ex-rouva uusii lauteita

Mietin ensin että kannattaako tätä edes mainita julkisesti blogissa, kun en ennenkään ole paljon ihmissuhdeaihepiiristä hölissyt...

Miettimiseni tuloksena päätin kuitenkin julkistaa kun tämä blogi on toiminut niin hyvänä tiedotuskanavana ennenkin (asuntokin vuokrattu täällä olleen blogipostauksen perusteella ilmoittautuneelle). Ties vaikka info menisi nytkin perille oikeille tahoille. Eihän tässä mitään hävettävää ole, minulla ainakaan.

Mitään eroblogia tästä ei tule, ei ole mitään tarvetta. Kymmenvuotisesta lapsettomasta avioliitosta yli puolet ajasta eli viimeiset viisi vuotta ollaan oltu eroamassa ja nyt se sitten vain realisoitui. (Sinänsä hyvä, ei mene kesäloma piloille missään tunnemyrskyssä velloessa - volinat on volistu jo vuosia sitten). Kortit katsottiin kaikki ja helpolla ei luovutettu. Nyt olo on sitten lähinnä vain helpottunut.

Mitään asuinpaikka tms. muutoksia ei myöskään ole tiedossa.

Vaikka olenkin rajoittuneesti sosiaalinen niin kavereille on siis jatkossa enemmän aikaa, mutta kotivalo mikä kotivalo - eli seuran perässä en lähde ympäri Suomea sauhuamaan. Prinssit voi karauttaa autoillaan ja moottoripyörillään tänne ;D Kissanvihaajille on luonnollisesti porttikielto.

Mitään Suomi24treffi-ilmoitusta tästä viestistä ei ole tarkoitus tehdä, mutta mukavat omillaan toimeentulevat rehelliset ja reippaat aikuiset miehet noteerataan tulevaisuudessa positiivisesti, vinkvink ;D Sen sanon että mitään trendipellejä täällä ei tarvita.

Tänään purin saunasta vanhat lauteet. Muuten meni ihan kätsästi, mutta kahden viimeisen seinässä kiinni olevan tukipuun irrottamisen kanssa oli vähän vaikeuksia kun en halua rikkoa paneeleja. Minulle on huomenna tulossa kokenut "konsultti" neuvomaan miten saan ne irti vaikka ruuvit on jumissa. Metallinen seinälle taittuva lauderunko on jo hommattu K-raudasta. Viikolla sitten hommaan laudelautaa ja muuta tilbehööriä ja panen toimeksi. Laitan sitten kuvan tänne kun on valmista.