25.11.08

Jyväskylän Porkkanamafia tiedottaa: kokous 3.12. klo 18 Sohwi


Jyppilän Porkkanamafia tiedottaa (editoitua ubiq-meiliä):
"Tämän mennessä on tapahtunut seuraavaa: Japa ry:n Kati Kankainen ja Anna Sarkkinen ovat ystävällisesti lupautuneet kätilöimään Porkkanamafian ensimmäistä tempausta Jklssä ja siitä eteenpäinkin.

Keskisuomalainen haastatteli tänään Katia, Annaa
ja Ubiqia. Juttu tulee ulos ehkä tällä viikolla, ehkä sikäli, kun toimintaa ei vielä ole, niin toimittaja joutuu keksimään jonkin uutiskärjen =)
  • Porkkanamafia Jkln ensimmäinen yleinen ideointi- ja organisoitumiskokous Sohwissa keskiviikkona 3.12.2008 klo 18 >
Agendalla on suunnilleen kaikki, asiantuntijoiden löytämisestä tarjousprosessin valmisteluun ja mobilisoinnista viestintästrategiaan.
Totesimme, että ennen joulua ei varmaan kannata yrittää organisoida ensimmäistä tempausta, vaan tammikuun puolella. Kannattaa muistaa, että vaikka ensimmäinen tempaus olisi jo perinteikkääksi tullut kahvila / ravintola, niin voisimme myös lähestyä asiaa Keski-Suomen paikallisvahvuuksien kannalta. Tempaus voi olla mitä vaan kampaamojen lahjakorteista paikallisten ruoantuottajien vähähiilisyyden kehittämiseen tai risojen kodinkoneiden kuljettamisen kilpailuttamisesta.

Muun
aktiviteetin ohella olemme keräämässä sähköpostilistaa."
(Päivämäärä siis vaihtunut alustavasti ajatellusta) Eli keskiviikkona 3.12. klo 18 Sohwille siis, tapaamisiin. Olen tulossa. Lisätietoa Ningissä ja FB-ryhmässä. Liity! Nyt heti!