6.3.07

<3 <3


  • Lex Karpela -mainoksen masinaattorin Mikko Rauhalan haastattelu via internet on mobiili by zache_ on Mar 06, 2007


  • Zache on pyytänyt Rauhalalta sähköpostihaastattelun. Seuratessani tuota Zachen tekemää skriptiä mikä tarkkailee keräyksen rahatilannetta olen pannut merkille että sinne on tullut useita yhden euron korotuksia. Mahtaneeko se tarkoittaa että halutaan vain olla hengessä mukana? Toisaalta tulee mieleen että eikös pankkikulut vie (suurimman) osan tuollaisesta summasta sen lähettämisen yhteydessä?

    Oma asemani suhteessa Lex Karpela -masinoijiin on se että en periaatteesta osta kopiosuojattuja levyjä, (ne ovat mielestäni viallisia) koska en voi kuunnella niitä sillä välineellä millä tämän hetkisessä tilanteessa tahdon eli pc:llä. En ole yli vuoteen ostanut (enkä kyllä ladannutkaan) kaupallista musiikkia. Minusta on äärettömän tyhmää ja lyhytnäköistä politiikkaa että lainlaatija on mennyt kauppallisten toimijoiden lobbauksen johdosta linjalle että minun on ostettava lempimusiikkini/elokuvani elämäni aikana lukuisia kertoja aina eri formaateissa, kun en itse saa laillisesti tehdä rehellisesti ostamastani levystä sellasia versioita mitä minä tarvitsen. Kuuntelen nyt siis ilmaisia nettiradioita ja autossa Radio Rockia. Olen tietoyhteiskuntademokratia-aktivisti ja en yhtään tykkää mistään isoveli valvoo systeemeistä, eliitin jargonista ja kaupallisten toimijoiden afäärejä karsastan syvästi elleivät ne tuo minulle (ilmaiseksi) lisäarvoa. EFFI on siis etujärjestöni, vaikka en olekaan maksava ja aktiivinen jäsen. Effin Puheenjohtaja Tapani Tarvainen on Keski-Suomen vaalipiirissä Vihreiden kansanedustajaehdokkaana. Siitä voi sitten itsekukin laskea mielessään yhteen yksi ynnä yksi... Vihreät on muuten IRC-Gallerian varjovaalien tämänhetkinen johtaja lähes 20 %:n osuudella. Nuoriso on oikeilla linjoilla, vaikka jo antiikin ajoista asti on väitetty päinvastaista ;D

  • Tuntuuko työkuormasi joskus liian suurelta? via Realistisen optimistin juttuja on Mar 06, 2007 Hehehehe
Kävin tässä kerran duunipaikan parvekkeella röökillä ja huomasin naapuritontilla autonrenkaiden tekemät tutut kuviot, jotka kuvasin.

Editoin myös pari päivää vanhaa Hobbyworldunited -kirjoitustani, joka jäi silloin ajanpuutteen vuoksi alkujaan torsoksi. Sehän on siis sitä paljonpuhuttua kansalaisjournalismia.